Jos et itse hyväksy itseäsi, miten voi hyväksyä jonkun muun?
Tai joku muu sinut?
Jokaisella meistä on omat haavamme ja arpemme, mutta ellei haavojen ja rupien anna parantua, ei toivu koskaan...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut