Kyynelten pato horjuu jo.
Mieli niin altis houkutuksille.
Jokin ajaa ihmiset hulluiksi.
Rakkausko pesti hulluuteen?
Vihan lievittäjä, haavoittuneen pelastaja.
Kauniisti verhoillut lääkitsevät sanat.
Aito välittäminen, kiinnostus.
Huolehtiminen, kuin Karhuemolla.
Olen edessäsi, mieleni alastomana paljastettu.
Anna tuomiosi, kerro minulle ajatuksesi.
Rakastan sinua, joka henkäyksellä lisää.
Olen sinun, jos vain niin haluat.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi