Tulit viereen
ja sanoit
sinulla on
lempeät silmät
ja menit
pois
eilisen pävän
katseesi lämpö
on jo
sydämestä haihtunut
©Jukka-Pekka Huttunen
ja sanoit
sinulla on
lempeät silmät
ja menit
pois
eilisen pävän
katseesi lämpö
on jo
sydämestä haihtunut
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
monessa avoimeksi, lempeys. ystävällisyys
sekä erityisesti myönteinen hiljaisuus, kaipuu
omien ajatusten selkiyttämiseen luovat vahvaa jännitettä
- runosi antaa odotuksen nälkää, sytyttää valon palamaan
pidin
Mutta silti.
Silti voi yhä tuntea sanojen antaman kaiun,
suloisen ailahduksen sydänalassa,
joka auttaa jaksamaan karikoissakin.
ei ole kokonaan haihtunut!
näin monesti käy
Sivut