Aamulla herätessä
hänen
olo oli
niin
Gummallisen
epätodellinen että
aivan
kuin joku
tai jotkut
olisi yöllä
hänen nukkuessaan
tehnyt hänestä
kopion 1.0
ja vienyt
hänet
sen aidon 0.0
mennessään
©Jukka-Pekka Huttunen
Hyvää uuta vuotta meille jokaiselle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut