Ei hän
tiedä sitä
miksi
hän on
nyt kun
uusi aika
on alkamassa
hänen elämässä
vieläkin niin
syvällä
niissä tunteissa
jotka sinä
sait hänessä
aikaan
että hän
horjuu
tunteiden partaalla
mutta kun
uusi aika on
tarpeeksi kulunutta
niin ehkä
hän löytää
se oikean
polun pois
noiden
tunteiden partaalta
vaikka
ei se
uusi aika
joka on
alkamassa hänen
elämässä
muuta juuri
mitään
ja sinä
vain
vain
teit niistä
hetkistä aina
niin
kauniita kun
te tapasitte
ja jos
hän voisi
vielä
olla sinulle
niin
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut