Hän on
aikuinen mies
jostain
näkökulmasta katsottuna
vanha mies jo
hän on
uneton
kun se
uni
ei tule
hän on
tammikuun öiden
yksinäinen kävelijä
vaikka hän
nyt kävellessään
kääntyy tuossa
seuraavassa
tien risteyksessä
oikealle
ei hän
oikein
tiedä sitä
että
mihin suuntaan
hän on
nyt menossa
elämänsä tiellä
hän on
uneton
kun se
uni
ei tule
hän on
tammikuun öiden
yksinäinen kävelijä
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut