Mitä hän
olisi nyt
jos se
olisi jäänyt
tapahtumatta
se mikä
rikkoi
sen ihmisen
mikä
hän oli
ja siihen
kuiluun valuessaan
hän mietti
kun se
valuminen pysähtyi
että jos
hän olisi
vielä
vähän syvemmälle
valunut
siihen kuiluun
ei hän
tiedä mitä
olisi tapahtunut
ja kun
hän kiipeää
sieltä kuiluista
pois
ja kun
hänen
minä eheytyy
niin annatko
hänen
tulla viereesi
ja lohdutatko
rikki mennyttä
ihmistä
vai onko
hän sinulle
vain
yksi hullu
tuo
rikki mennyt
ihminen
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
osaako ihminen auttaa, haluaako jakaa toisen tuskaa ja tukea lähimmäistään
Sivut