Hänen mieli
on nyt
irti tästä
ajasta
mitä hän
nyt juuri
elää
ja ne
hänen ajatukset
harhailee
jossakin tuolla
ulkona
jos sinä
kohtaat ne
hänen ajatukset
otatko ne
hänen ajatukset
haltuusi
ja tuot
ne hänelle
niin ehkä
hänen mieli
saa taas
otteen
tästä ajasta
mitä hän
nyt juuri
elää
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin paljon
antaa lukijallesi pohdittavaa, voisiko lähimmäisen auttamiseen riittää
yksinkertainen läsnäolo ja myötätunto
Sivut