Kun päivät
tuntuvat hänestä
silloin tällöin
pitkän hitailta
päiviltä
varsinkin kesällä
ja kun
tuulettomassa metsässä
puun lehtikään
ei värähdä
niin ei
hän jaksa
edes itseään
etsiä tuollaisena
pitkän hitaana
kesäpäivänä kun
tuulettomassa metsässä
puun lehtikään
ei värähdä
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
lepoa etsinnästä
Taas upeaa tunnelmointia
Sivut