Koska hän
ei muista
sitä unta
ei hän
tiedä sitä
miksi
hän heräsi
siitä unesta
itkien
ehkä tuo
eilinen ilta
järven rannalla
liikutti häntä
enemmän
kuin hän
luuli ja
koska hänestä
se ei
ole muuttunut
yhtään
näiden vuosikymmenien
aikana
vaan se
on vieläkin
yhtä kaunista
katsella
kesäistä auringonlaskua
järven rannalla
yksin katsellessaan
hänen
mieleen tulvi
mukavia muistoja
mutta hetken
kuluttua
hänelle tuli
hyvin
haikea olo
noista
mukavista muistoista
koska hänestä
tuntuu siltä
että hän
ei ole
ollut
eikä hän
tule olemaan
kenellekään se
oikea
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut