Eilen hän
oli taas
niin
herkällä miellä
ja kun
hän näki
sen parvettoman
linnun...
jota nuolihaukka
saalisti
hän käänsi
katseen
poispäin tuosta
tapahtumasta
silmät kosteina
tietäen sen
miten siinä
käy
ja yöllä
se
se
puhumaton tunne
valtasi
hänen mielen
ja niin
hän olisi
halunnut olla
yöllä sylissäsi
ja vain
kuunnella
suljetuin silmin
sydäntäsi
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut