Kun kieltää
niitä
omia tunteitaan
se on
niin
kuin kieltäsi
itsensä olemassa
olon
ja lopulta
ne tunteet
kuihtuu
eikä sitä
itse tiedä
mihin
on oikein
menossa
aina oli
töitä ja
rahaa riitti
juomiseen
joskus oli
hauskaa
mutta se
avioliito
päätyi juomiseeni
eikä ne
lapset
halua tuntea
isäänsä
nyt sitä
tässä toista
sydän kohtausta
odotellessa
sitä mietin
miten
nopeasti se
elämä vilahti
ohi
sinä oot
se runoilija
kirjoita
elämästäni runo
näin hän
puhui minulle
vanha mies
joka tuli
baarissa viereeni
istumaan
joka sanoi
nimekseen Erkki
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin paljon
kirjoitat
elämää tuntien
Sivut