Se menee kihloihin
julkisuutensa kanssa,
ja nai
kevättalvella.
Ja neljä surutonta vuotta,
tulee siitä uusi
puheenaihe,
on se taas salaa
kihloissa
salaisuutensa kanssa,
joka on rakas
ja sitoutumaton,
mutta ei
poliittisesti.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno runo, näin se taitaa mennä tuolla julkisuusmaailmassa, kaikkia kiinostaa, eikä ketään kiinnosta, mutta aina niistä kirjoitetaan, pidin paljon
Mielenkiintoinen runo, hyvä
Sivut