kivet yhä lämpöisiä
viilenevässä illassa
vene etääntyy
kohti vastarantaa
kohti auringonlaskua
tyyneltä järvenselältä
hankaimen kitinä
palaa rantaan
ja vaikenee
kivet kiville
kuiskaillen keskustelevat
menneen päivän
tarinaa vielä kertaillen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista. Pidän tästä tunnelmasta.
Tästä saisi todella hyvän lyhytelokuvan.
Sivut