Ei viittis jaksaa eikä jaksais viittii Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 17.6.2007 0:00 Odette tollasta se joskus on :/ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.10.2006 0:00 PersonaNonGrata jeps, ei sitä aina jaksa. Turhaitumista kai, tosin otsikko on jotain muuta Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
tollasta se joskus on :/
jeps, ei sitä aina jaksa. Turhaitumista kai, tosin otsikko on jotain muuta
Sivut