Olen kaivannut tuulta siipieni alle
Olen etsinyt tähteäni yön mustasta
Olen käyttänyt lukemattomia kompasseja loppuun
polttanut siltoja jäljestäni
joskus edestäni
ja joutunut uimaan jäteveden yli
tai eksynyt koskiin ja virtoihin
Olen kaivannut tuulta siipieni alle
ikinä niitä avaamatta
Olen etsinyt tähteäni yön mustasta
ja pitänyt silmäni kiinni
Olen tehnyt paljon
olen tehnyt kaikenlaista
paljon asioita itse asian ympäriltä
Mitä minä olen
ellen tekoni?
ellen tekojeni tulos?
Mitä arvoa minulla on
ellen voi jotain antaa?
ellen voi palvella jotain suurempaa tarkoitusta?
Mitä minä olen
jos minä olen vain minä?
Auta.
Selite:
Oli kyllä jotain ihan muuta mielessä ku alotin kirjottamaan. Tämä siitä kuitenkin tuli...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sinä olet sinä, etkä koskaan voi olla suurempaa. mutta vielä pienempien ihmisten silmissä, siä olet paljolti voimakkaampi, ja siä osaat ja pystyt auttamaan.
hieno runo! Pidän
Otsikkoon ei pistettä yleensä tule.
Mitä minä olen ellen tekoni ...vähän särähtää korvaan.
Kokonaisuutena loistava runo.
Ihana.
Kaipaus on suru,
haiku toisen luo.
Ikävä on tunne,
tahto olla jonkun.
Läytäisimmepä me
joskus sen joka vie kotiin,
opastaa pimeässä,
tuo naurua elämäämme.
Ei,
ei vielä jumalaa.
Minä tahdon miehen.
Sen,
joka puhuu totta..
"Auta."
Jos joku vain kuulisi.
Oo siellä jossain
MYÖS omani mun..
Tää oli hyvä... En keksi tähän aikaan päivästä muutakaan. Sori, mut suosikkeihin kyllä menee
Sivut