Seison kasvot aurinkoon päin
nojaan vastatuuleen
kuulen huminana
sen tarinan sisälläni
jota ääneti kerrot
suljen silmäni
hengitän vapautta
vierelläsi
tässä on hyvä
niin hyvä
ettei sanoilla voi kertoa
mutta sydämen hymy
saa silmät loistamaan
suljettuinakin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut