Kuikkapari kiihkeällä aamulennolla
yksinäiset varikset vierelläni
sumu on sameampaa kuin vesi
enkä siitäkään enää itseni peiliä nää
Sinäkin varmaan nukut vielä
niin kuin kaikki
ja kun joskus heräät
älä sano
että minä olen kaipaus
ja että se on kaunista
sillä ei se ole
niin kuin kaikki
ja kun joskus heräät
älä sano
että minä olen kaipaus
ja että se on kaunista
sillä ei se ole
Se on kipeää
päättymätöntä
jonka ainoana lohtuna
on seuraava elämä
jota ei koskaan tule
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut