Tänään oivalsin sen
etten voi kääntyä sinua vastaan
en teeskennellä ystävää
en sanoa pahaa sanaa
vaikka kaikki muut maailmassa huutaisivat sitä
sillä olet liian kallis sellaiseen
vaikka kaikille muille olisit
Se mielenkiintoinen persoona
josta kahvihuoneiden juorut revitään
ja jonka elämällä revitellään
en voi enää edes omaan korvaani kuiskata
epäilystäni sinuun
koska se ei ole totta
minulle
vaikka olisin kuinka väärässä tahansa
ei sillä ole mitään merkitystä
sillä minä välitän
välitän enemmän kuin ymmärsinkään
ja siksi peitän silmäni, korvani
sinunkin
ja välitän vielä vähän lisää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut