Katsoin kuvaasi
kaunis, ajattelin
niin puhtaan kaunis
sielultaan
että se
sai minut kertomaan
Kiitos, että olet
kiitos, että olet vieläkin
juuri sinä
juuri tuollaisena
elämässäni
Kyynelissä katselen
ihmisyyttäsi ihailen
tunnen lämmön
toivoen
pysythän siinä
myös huomisen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella kauniisti kunniottavasti kirjoitettu
hieno
Sivut