Katsoin kuvaa pienestä tytöstä
nälkiintyneestä
ja itkin
lahjoitin rahaa
lopetin lihansyönnin
palmuöljytuotteet
kaiken minkä on kerrottu
aiheuttavan tuhoa
muttei se sitä tyttöä
pelastanut
pehmeällä sohvalla
liikakiloissa kyynelehtien
hajosin maailman tuskaan
sinulla on laaja sydän
ystävä sanoi
ja toivoin
ettei olisi sydäntä ollenkaan
tällaisessa elämässä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
asenne tarttuu,
niin mitä voisimme tehdä ja mitä kaikkea voisimme olla tekemättä
älykäs voimakas runo tärkeästä
HIENO
Sivut