Kuunsirppi taivaalla
näitkö sen
kysyin
Näitkö sen saman kauneuden
jota katsoin
Mutta et sinä nähnyt
sillä sinä näet auringon
ja pohjantähden
siinä missä minä Venuksen
ja kuun
Ei se ole Venus
sanoit
ja ei ehkä olekaan
Mutta minulle se on Venus
joka johdattaa
kohti rakkauden planeettaa
ja samalla opettaa
kuinka saada kohtaamaan
kaksi rinnakkain kulkevaa
erilaista maailmaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tälläisiä runoa on ihanaa lukea
Sivut