Kuljen katua
alastomana
juoksen hikisenä
sydän auki
lähimpään rantaan
jossa riisun
viimeisetkin
häpeän rippeet
ja sinut
Tartun käteesi
olen tässä
vahvemmin kuin koskaan
elämässä
heitän kiitoksena kasvoillesi
pisaroiden kirkkauden
näen lävitsesi
valon polun
rinnasta rintaan
kulkevan rakkauden
Mennään uimaan
tai minne vaan
kunhan juostaan
ja nauretaan
tai ihan vaikka ollaan vaan
kunhan käsi kädessä kuljetaan.
kunhan käsi kädessä kuljetaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kauniisti
syvällisesti
Lämmöllä epeli.
Sivut