Hänen katseensa hymyn kuulee näkemättäkin
Hänen sielunsa peili sukeltaa
Hänen viisautensa tuntee kysymättäkin
Hänen varjojensa vapaus vaeltaa
Hänen hiljaisuus soi kuin nuori ikuisuus
omenapuun oksan salaisuus
Hänen valo kuin odotettu aurinko uus
vakaana seisova tulevaisuus
Hänen silmissään syvän meren aallot kuohuaa
Hänen huulillaan totuus asustaa
Hänen sydämessään kirjoitettu monta tarinaa
joista kauneimmat odottaa vielä vuoroaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut