Sokkona uuteen päivään
kirkkaampaan kuin milloinkaan
edessä kuoppainen tie
vailla turvavyötä
ja tienviittoja
pelkään ja emmin
varovasti ja varmasti
omalla tahdillani
odotan rauhaisasti
ja siinä hetkessä
missä pelko muuttuu ajamiseksi
väistyy sokeus
syntyy rohkeus
joka kiinnittää itselleen vyön
tuo eteen viitat
näyttää tien
joka kuoppien jälkeen perille vie.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut