Keskellä unelmaa
katsot maisemaa
kuin vieraana
tulitko asumaan
sinun maailmaan
vai aloitko maalaamaan
toisten tarinaa
ota askel
taaksepäin
pysy hetki
sydämesi syleilyssä
ihan lähekkäin
mieti
mistä syystä
aloit rakentaa
ympäröimääsi askelmaa
ja voitko yhä rakastaa
vanhentunutta haavekuvaa
keskellä unelmaa
ei kuitenkaan
saa unohtaa
ettei elämää
voi liikaakaan
alkaa hallitsemaan
taaksepäin
pysy hetki
sydämesi syleilyssä
ihan lähekkäin
mieti
mistä syystä
aloit rakentaa
ympäröimääsi askelmaa
ja voitko yhä rakastaa
vanhentunutta haavekuvaa
keskellä unelmaa
ei kuitenkaan
saa unohtaa
ettei elämää
voi liikaakaan
alkaa hallitsemaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut