Minussa on lyönyt neljä sydäntä
joista yhden menetin
kahta hoivaan
ja yhtä etsin edelleen
sillä kuunnellessa kaikkia muita
kurkottaa vääriä kuita
kurkottaa vääriä kuita
mutta mitä enemmän kuulee
sitä paremmin ymmärtää
kuinka paljon jokainen luulee
tietämättä oikeastaan
yhtään mitään
eikä sillä ole väliäkään
kunpa voisinkin antaa
aatosteni soutaa
unten aallokoilla
keinuttaa kahta sydäntä
jotka sylissäni vielä sykkivät
ja vaikkei yhtä menetettyä
saa takaisin
ehkä siellä piileksii
se kadoksissa ollutkin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut