Maailmantuskaa

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 19.7.2024 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoin kuvaa pienestä tytöstä
nälkiintyneestä

ja itkin

lahjoitin rahaa
lopetin lihansyönnin

palmuöljytuotteet
kaiken minkä on kerrottu
aiheuttavan tuhoa
muttei se sitä tyttöä
pelastanut 

pehmeällä sohvalla
liikakiloissa kyynelehtien

hajosin maailman tuskaan 

sinulla on laaja sydän
ystävä sanoi

ja toivoin
ettei olisi sydäntä ollenkaan
tällaisessa elämässä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi realismi puree hienosti. Kiitän runoilijaa.
Voin niin samaistua tähän. Ehkä yksi iso sydän ei voi pelastaa koko maailmaa, mutta monella isolla sydämellä saa jo valtavasti aikaan. <3 
Upea tunne välittyy,
asenne tarttuu,
niin mitä voisimme tehdä ja mitä kaikkea voisimme olla tekemättä
älykäs voimakas runo tärkeästä

HIENO
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot