Kiitos

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 19.7.2024 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoin kuvaasi
kaunis, ajattelin
niin puhtaan kaunis
sielultaan
että se
sai minut kertomaan

Kiitos, että olet
kiitos, että olet vieläkin
juuri sinä
juuri tuollaisena
elämässäni

Kyynelissä katselen
ihmisyyttäsi ihailen
tunnen lämmön
toivoen
pysythän siinä
myös huomisen

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikea. Kolahti. 
Kiitos :)
Riipaisevalla tavalla kaunis. Kiva, että jatkat säveltelyäsi täällä!
Kiitos :) Yritän hiljalleen lämmitellä harrastusta uudestaan...
Loihdit kuvaan kauniit kehykset,
todella kauniisti kunniottavasti kirjoitettu
hieno
Lämmin kiitos! 
Hienosti kirjoitettu runo kiitollisuudesta.
Kiitos kommentistasi!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot