Kaipaus

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 19.7.2024 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuikkapari kiihkeällä aamulennolla
yksinäiset varikset vierelläni

sumu on sameampaa kuin vesi
enkä siitäkään enää itseni peiliä nää

Sinäkin varmaan nukut vielä
niin kuin kaikki
ja
 kun joskus heräät
älä sano
että
 minä olen kaipaus
ja että se on kaunista
sillä ei se ole

​Se on kipeää
päättymätöntä

jonka ainoana lohtuna
on seuraava elämä
jota ei koskaan tule
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, jokaisen elämä on kaipausta täynnä <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot