ikkunatahran läpi katsoo
mustavalkoista maailmaa
paremmasta tietämättä
- odottaen
haistaen sen
- sinut,
ihmisen
- ihmisensä
Selite:
Chopinin innoittamana nelijalkaisen sielunelämää pohdiskellen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi