Ensiaskel epäilykseen,
sanan alku syyttävä.
Kävelee jo kauemmaksi,
leikkikalun tunteista saaden.
Sisällänsä kuohu kasvaa,
kauniin näkee kauempana.
Viimeisenä virheen näkee
vanhentunut viha.
Virheen tehnyt syntyessään
on rakkauden verhoon
kapaloitu mustasukkaisuus.
Selite:
Sanoja, tekoja, katumus.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi