ole mulle jeesus
muuta hanavesi viiniksi
tilaa öylätti kotiinkuljetuksella
ja vapahda mun huolet
muuta hanavesi viiniksi
tilaa öylätti kotiinkuljetuksella
ja vapahda mun huolet
Selite:
Apua itse kullekin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Välillä niin on itsekullakin.
Sivut