vuorokausi vaihtuu
avoimin silmin
sydän lyö kelloa tiheämmin
avaimen kiertyessä lukkoon stop
raukea askeltensa hiljaisuus
avoimin silmin
sydän lyö kelloa tiheämmin
avaimen kiertyessä lukkoon stop
raukea askeltensa hiljaisuus
Selite:
Ei tahdo minua herättää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut