katkennutta päätäni pusken
ostoskärryissä
maitoa ostin
ja leipää
neulan ja langan unohdin
ostoskärryissä
maitoa ostin
ja leipää
neulan ja langan unohdin
Selite:
Huomenna taas, ehkä sitten ompelen sen takaisin kiinni.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut