muistatko kun tanssittiin
yks kaks kol
yks kaks kol
tahtilajin vaihtuessa sylikkäin me
yks kaks kol
yks kaks kol
muistatko kuinka hitaasti
yks astuit
kaks poistuit
kol
Selite:
Häilyvä ajatus mielen ohittava on.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
joka tapauksessa tosi paljon pidin!
Sivut