itsekäs on se maailma
joka sinut omakseen halusi
lennetään Marsiin
ja unohdetaan katuvalot
annetaan tähtien sokaista heidät
joka sinut omakseen halusi
lennetään Marsiin
ja unohdetaan katuvalot
annetaan tähtien sokaista heidät
Selite:
Unohdetaan muut ja haaveillaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut