astun yli tien
jossa junien sijaan kulkevat autot
koko maailma on edessäni
vain askeleen vinossa
tämä kaikki on minun
huudan mustille ikkunoille
joista yksikään ei vastaa ennen huomista
jossa junien sijaan kulkevat autot
koko maailma on edessäni
vain askeleen vinossa
tämä kaikki on minun
huudan mustille ikkunoille
joista yksikään ei vastaa ennen huomista
Selite:
Junatien ylitys aamuyöstä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mutta jykevä kuin elämä
tulee mieleen tästä
🕯️💛 !
Sivut