mitä minä unella
haaveilla voi valveillakin
silmiäni sulkematta
aamuun asti ajelehdin
haaveilla voi valveillakin
silmiäni sulkematta
aamuun asti ajelehdin
Selite:
Kait sitä kuitenkin uinua pitäisi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Unelmilla on siivet.
Sivut