Moi.
Käyksä usein täällä?
heh
hymyilit
~*
meidän pitäis nukkua yhessä useemmin
täs on aika lämmin
Käyksä usein täällä?
heh
hymyilit
~*
meidän pitäis nukkua yhessä useemmin
täs on aika lämmin
Selite:
Ja vieläkin naurat mun jutuille.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ee kuitenkaan ihan joka yö saman peeton alla.
Sivut