rakkaan rantani kasvot
parkkiintunein käsin
murtovedestä vapautan
Itämeri ei maista meitä
parkkiintunein käsin
murtovedestä vapautan
Itämeri ei maista meitä
erota
eikä murehdi muista
eikä murehdi muista
sateen alla näytämme kaikki kuivilta
Selite:
Suolaa yhtä kaikki.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut