mennyt ja maa...
viisi ovea kaikille...
sormen verran valintaa...
dystopia kahdelle...
neljättä valitsee...
pikkusormen antaneena...
siemaus punaviiniä...
kätensä tuhkaksi saatetun..
Selite:
uusi tuhkasta nouskoon
valinnastaan katuvana
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno, mystistä tekstiä.
Pidän paljon. :)
Sivut