taivaassa syntynyt
kuin kaltaisensa,
_tuhannet
__kauniit
___lentävät
pilveltä katsoen
alas langenneet,
tuoden maahan hedelmää
ja anteeksiannettuna
kohoaa jokainen
langennut pisara
takaisin taivaaseen
_kauniiden
__kaltaistensa joukkoon
Selite:
ikkunalaudalla ropisee
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi