Oisko ollu tossa kuu'en aikaan,
ko talsin tossa tien poikki,
ja ihan tyhjästä tupsahti
joku aivan epätuttu.
Tervehtimättä se suunsa aukas'
ja kymysyksen ilmoille kajautti:
että mikäs mahtaa olla syy,
kun tietä noin tuosta vaan ylittää?
Vastasinpa siinä sitten
napakasti utelevalle,
että "mitäkö se herralle kuuluu,
miten minä tieni ylitän?"
Eikä ollu kuules
ensimmäinen kysyjä,
ja vähän alkaa kismittää.
Eikö nykypäivänä saa edes
kana rauhassa tietä ylittää?
Selite:
miksi se niin kosmisesti kiinnostaa?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi