Kuka väitti
sen sattuvan,
sisintä viiltävän?
Kuka uskoi
sanan polttavan
liekkiä enemmän?
Jos niin sanot,
minä uskon.
Vain onnes'
minä tahdon,
ja tahtoni täyttyvä mun riittää,
sillä eihän sana
voi polttaa,
eihän?
Selite:
Askelia -sarjan aloitus, ensimmäinen surun viidestä askeleesta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kyllä sana voi poltaa pahemmin kuin polttorauta. jättää ikuisen jäljen. hieno runosi.
Sivut