Ystävistä ihmismassa
sokaisevan äänen antaa,
kuka heistä nimeä kantaa
aidon ihmisen?
Väärään veteen virtaa,
vartensa lakastuu,
sydän muihin tukahtuu
yhtä kaivaten.
Miksi kalvaakaan
vedellä tuettu yksinäisyys?
Selite:
Useissakin on yksinäisiä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mieli tulvi täyteen tunnetta tämän runon myötä. Iso kiitos ja huimaa sanoilla leikittelyä.
Sivut