Eräänä päivänä
rakkaus mietti,
miten päin pitäisi
käsissään maailmaa.
Tuloksetta pyöritteli,
aina kaatui maitolasi.
Tyytyi rakkaus
puhtaaseen lattiaan.
Selite:
Turha surra kaatunutta maitoa.
Siivoathan kuitenkin jälkesi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi