Mies kaivaa taskusta sytkärin.
Suudelma kohtaa vain filtterin.
Jos jakaa saisi yhdenkin,
olisi kaikki hetken paremmin.
Putoaa maahan tuhka ja kyyneleet,
ei ne tuhkakuppiin päätyneet.
Harvemmin pois lentäneet
savukiehkurat ova kohdanneet.
Askissa kakskyt unelmaa
yksitellen savuaa,
haihtuu ja katoaa.
Kakskyt kertaa unohtaa
mitä sanat tarkoittaa
ennen kuin ne sanotaan.
Mies heittää tumpin roskikseen,
poistuu katsomatta menneeseen.
Palaa siihen tyhjään huoneeseen
jota joskus kutsui kodikseen.
Laittaa taskuun askin tyhjemmän,
unelmia on yksi vähemmän.
Tietää, ei tahdo myöntää hän.
Totuus on yksi kyynel enemmän.
Yhdeksäntoista unelmaa
yksitellen savuaa,
haihtuu ja katoaa.
Vielä kerran unohtaa
mitä sanat tarkoittaa
kun ne joutuu toistamaan.
Selite:
Sanoja unelmista.
**Kappale ei ota kantaa tupakoinnin puolesta, tai sitä vastaan**
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi