vain kastanjan tuoksu
kun silmänsä sulkee
sorsaemon lukiessa
aamun lehteä
kastanja ja aamukahvi
vieno henkäys huomista
poskelta pudoten
maistuu elämän suola
Selite:
välimerkit luovutettakoon lukijalle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi