keväällä juures'
kaihoa kasvaen
kohtas' mun polkuni mullan
kesällä lehtes'
varjoa soi
ja suojas' suvisuudelmaa
vartes' varjon
syksyyn kaartaen
säästin ruskasta kullan
ja juurtas'
yli hallan
vain multa rakastaa
Selite:
talvi tulee
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi